Jag blir sååå TRÖTT!!!

Nu har jag inet lust med något längre. Ringde precis Emilie och skulle kolla vad hennes busshållsplats heter. Och i slutet av samtalet säger hon:- Vi ses imorgon då!
Förvånat utropar jag Vaddå imorgon????
Då har jag blandat ihop dagarna så nu blir ingenting som jag planerat... Jag Orkar INTE!!!!!
Så har jag fått skit ont i huvudet också självklart så det blir nog ingen träning idag heller för min del... SÅ tråkigt när ingenting blir som planerat! Hade ju bokat bord på Fondueboden till mig och Robban imorgon också men det blir det ingenting av med heller.. Jag tror jag har bokat och avbokat tre gånger... Det är nog inte meningen att jag ska äta där.
Jag vill bara slå i något och skrika...
Gud vad jobbigt allt känns!!!!

// M

Äntligen!!!!!

Idag äntligen ska jag träna första gången sedan i måndags. Det är förmodligen därför jag har varit så fruktansvärt sur den här veckan eftersom jag inte har kunna träna:P
 Ska köra igenom hela kroppen riktigt hårt idag.. Det ska bli sååååå skönt..


Hoppas jag hinner sola en sväng också det skulle vara skönt.. Börjar bli riktigt brun nu tack vare monstersolarierna vi har här vid jobbet. Helt sjuukt vad bra de är..

Var ju äntligen och köpte den där BH:n igår.. Man ser heeelt anourlunda ut tycker jag.. Konstigt hur mycket skillnad en bra BH kan göra. Självklart hade man ju inte storleken man trodde heller. Jag tycker inte det spelar någon roll vad man än säger nar man kommer in i såna affärer för de bara skrattar åt en och skakar på huvudet. Men bra blev det. Ska nog gå och införskaffa mig en axelbandslös klänning efter jobbet som jag kan ha både ikväll och på min födelsedag nästa vecka.. Har aldrig kunnar haft de så gissa om man ser sig själv ur en annan vinkel nu.. Som sagt helt sjukt vad en bra Bh kan göra.

Butiken som jag köpte den på heter Details och är hur bra som helst de har jätte bra badkläder också och alla möjliga konstiga storlekar.


// M


En otroligt lugn kväll!

Har bara tagit det lugnt och softat framför tv:n idag... Ska festa till rejält imorgon igen.. Emilie fyller ju 20.. Det är inte illa de.
Så otroligt skönt att vi bara jobbar halvdag inorgon också, då hinner jag förbi gymmet och solariet innan jag ska åka och köpa en present till sötnosen.. Ska vara där vid 6 så måste nog skynda mig lite i alla fall. Har ju varit lite småkrasslig i veckan så jag inte har kunnat träna:P Därav mitt dåliga humör, men imorgon ska jag köra igenom kroppen ordentligt så mår jag kanske lite bättre i alla fall.
Ska gå och lägga mig nu är sjuuuukt trött eftersom jag bara sov 4 timmar inatt. Så nu ska jag verkligen vila ut mig ordentligt:P

// M

Bakisdag:S

Har typ sovit 4 timmar inatt.. Och det börjar ta ut sin rätt.. Man mår som man förtjänar helt enkelt.:S
Slutar snart ändå så det gör inte så mycket.. Man känner sig lite utanför sig själv sådana dagar. Som att man står bredvid sig själv och tittar på.. Fan va roligt jag skulle ha om man fick sitta på ett moln och titta ned på sig själv.. Det kanske man kan göra i framtiden.

Vill slänga in ett litet grattis till Sandra och Dennis som idag varit tillsammans i två år.. Är så glad att ni fins<3 och har det så bra ihop.. Love Ya sötnosar...


Lånade bilden från Sandras blog=)

Aja efter jobbet ska jag äntligen åka och köpa den där BH:n som jag skulle köpa igår fast jag hade glömt mitt bankomatkort på 7-eleven.. Det blir tredje gången gillt.. Så jävla typiskt.. Skulle ha åkt på lunchen idag och gjort de men då var det såklart stopp i tunnelbanan.. Turen är inte på min sida idag kan man lugnt säga=)

Sen ska jag hem och decka i soffan.. Dricka lite te och mysa med mig själv... Lägga mig tidigt också så jag är pigg imorgon=)

Kraaaaaam

// M

Riktigt Beige Fest Bella!

Var på Blondinbellas födelsedagsfest igår... Efter alla skriverier om denna fest och hur mycket publicitet den har fått så förväntade jag mig faktiskt mer. Tur att jag och Sandra kan ha så fantasktiskt roligt ihop.. Vi hade en jätte trevlig kväll trots att själva festen inte var något att hurra för. Skitsnygga var vi i alla fall bilder kommer sen när Sandra har skickat över dem, det var hon som hade kameran.. Man kan ju tycka att om man har en sån stor fest att man ska vara mån om att alla har trevligt typ säga tack för att alla har kommit. Men inte då. Man såg henne kanske fem minuter och sen var hon borta.. Jag skojjade med Sandra och sa att det är ju så tråkigt här så hon har säkert gått härifrån. Mycket riktigt när jag och Sandra kommer till McDonalds få vi reda på att hon och hennes polare har dragit till Village.
Hur snyggt ser de ut.
-Kom gärna på min födelsedagsfest på Cafét men jag kommer inte vara närvarande för jag slår klackarna i taket på Village, men ha så skoj!!!

Haha nä Bella det här var inte bra alls.. Inte alls....

// M


Sjuuuuukt hur ett enda mail kan göra dagen fantastisk!

Fick precis ett mail om att jag plus en är bjuden på Isabella Löwengrips födelsedagsfest på Café Opera ikväll.
Ringde Sandra, Robbans syrra och frågade om hon ville följa med och självklart ville hon det..
Så ikväll blir det klackarna i taket med hela bloggvärlden.
Frågan är ju bara vad man ska ha på sig? Men jag har nog tänkt ganska bra.. Den lilla svarta sitter ju aldrig fel.. Nu måste jag defenitivt sola på lunchen. Har ringt Sofie (Min underbara frisör) och vän i panik för att kolla om hon kan fixa mitt hår.. Man vill ju vara på topp!!!

Kraaaaaaaam

// Mysan

Igår kväll!

Var jag och Robban i Kista centrum, åt middag och kollade på bio....Vi såg: Låt den rätte komma in.. Inte sådär storslagen tycker jag.. Men den var heeeelt okej. Lite seg kanske men vad ska man göra:P
Så otoligt mysigt. Jag är sååå glad att jag har världens underbaraste pojkvän. Nu har jag haft tre dagar där allt bara känns som URK återigen detta urk.. Jag blir så trött på det.. Varför kan man inte bara få vara glad??? Varför kan man inte glädjas åt allt som är bra i livet istället för att fokusera på det som är negativt. Idag ska jag verkligen försöka även fast jag inte kan träna eftersom jag är sjuk.. Jag ska när jag kommer hem gå ut och gå en lång skön promenad runt sjöarna. INTE springa så jag blir kvitt det här jävla skitet som sitter i halsen.. SÅ ska jag skriva en handlingslista laga lite god mat och dricka te framför tv:n. Jag kanske ska unna mig en solning idag också då kanske man blir lite piggare men det får vi se...

När allt bara känns URK!!!

Har ni varit med om det??? Man känner att ingenting är bra.. Det är precis så jag känner nu.. UUUURRRRRKKKK!!
Så hör man alla runt omkrin.. Men vadå du har det ju jätte bra.. Tänk på alla barn i Afrika typ... Jo det känns ju jätte uppmuntrande VERKLIGEN....
Längtar bara efter dig älsklign.. Att få ligga i dina armar och känna mig litenn.. Vill inte vara stor, vill inte behöva ta itu med saker som jag inte vill, vill inte, vill inte.. Det är alltså en vill inte dag idag... Tur att jag och älsklingen ska pyssla om varandra gå på bio och äta middag ikväll!!! Det är tur att jag har dig Älskling.. Du betyder så fruktansvärt mycket för mig..

Jag Älskar Dig!!!

// M

Världens underbaraste!!!

Hur glad blir man inte när man kommer hem och ser en post-it med I Love You på kudden!
 Att man kan bli så glad av en sån liten sak.. Tycker jag är helt otroligt..

Gårdagen var inte speciellt spännande.. Jag tvättade hela kvällen och försökte ta det lite lungt eftersom jag inte känner mig helt 100..
Sandra kom över och vi kollade lite på Desperate houswifes.. Mycket mysigt. Men nu ser det verkligen ut som en bomb har slagit ner hemma.. Får försöka ta itu med det idag även fast det inte känns speciellt lockande:P

Den här dagen började i alla fall bra.. Vaknade utvilad och pigg och så har det varit en ganska lugn morgon..

Hoppas ni har det bra.. Vi hörs=)

// M

Käner mig lite krasslig!

Eller jag vet inte vad jag känner....  Ont i halsen och ont i huvudet.. Vet inte om jag skulle säga att jag är sjuk men nåt är det som inte stämmer!!
Mina halsmandlar har en tendens att svullna upp lite hur som haver.. Kan inte förlita m ig på dem längre..
Jag blir aldrig riktigt jätte sjuk heller.. Jag går och är småförkyld en längre tid istället vilket är jätte jobbigt eftersom jag älskar att träna.
Ska hem efter jobbet och kurera mig idag.. Det blir massa citron och vitlök.. Hjälper inte det då vet jag inte vad jag gör.. Men det borde det.. Har ju ingen lust och springa omkring och lukta vitlök till ingen nytta, men å andra sidan vem vill det..
Tur att jag tycker det är gott i alla fall=)
Sandra skulle komma förbi en stund ikväll också, mysigt att umgås lite med henne.. Kanske kan lura henne att hjälpa mig lite med tvätten:P
Hoppas ni allaär friska och krya därute=)

// M


Mycket att göra!=)

Dålig uppdatering.. Jag veeeet. Hade en jätte mysig dag i stallet med Sandra och Susann i alla fall. Sandra har börjat rida en jätte mysig häst som heter Gambia...




Så härligt att vara i stallet igen.. Har ju inte varit runt hästar sen jag slutade rida för 8 år sen.. Blev lite sugen igen måste jag erkänna..
Sen hade vi en jättemysig middag hos Susan hela gänget och åkte sen hem till Sandra och Dennis och kollade på Step Up 2 the streets.. Den var helt okej.. Hade dock trott att den skulle vara lite bättre.. Men heeeelt okej som sagt..
Körde Yoga imorse också... Det gick bra idag känndes det som..
// M

Typiskt!!!!

Så jävla självklart att man inte kommer ihåg att vi ställer om till vintertid idag...
Sjukt att vi båda gick upp vid halv nio som vi trode klockan va.. Jo men visst.. Nu sitter man här och är typ sur över att man inte sov den där extra timmen som man verkligen hade behövt...

Sitter och väntar på Sandra och Susann vi ska följa med Sandra till stallet idag och kolla på hästen som hon rider.. Det ska bli jätte roligt.. Har typ inte varit i närheten av hästar sen jag slutade rida för 6 år sen..
Så det ska bli trevligt. Sen funderade vi även på om  vi skulle gå på Cosmonova och se en föreställning i 3D som m in syrra tipsade om skulle vara bra.. Men vi får de om vi hinner=)

Ciao
// M

Promenad, gymmet och middag!

Var det som hände idag. Har haft sån tur med vädret både idag och förra lördagen så jag kunde gå in till stan. Det vill man ju inte göra om det ösregnar:P
Men idag var det ganske fint=)






Tyckte att Core Pulsen idag var jobbigare än vanligt.. Svettades som fan men det ska juh tydligen vara bra har jag hört:) Hahaha. Sen åkte jag direkt hem till min sötnos... Och så åkte vi hem till hans farmor och farfar och han hjälpte dem med några elkopplingar.. Vad vet jag haha jag hajjar inte sånt:P

 Men bra gick det tydligen i alla fall... Inga dödsfall eller stödar. haha... Sen käkade vi middag ihop och hade supertrevligt....

Nu ska väl vi ta det lugnt bara och kolla lite på tv....

// M

Eftermiddagen och kvällen!!!!

Helt bananas på jobbet som jag skrev i förra inlägget.. Hahah kunde inte ladda upp filmen som jag gjorde men här är iaf en bild på den vackra planch som jag och Annsi gjorde i eftermiddags:
Det är Annsi till vänster och nåde den som klagar på mina bildkunskaper... Haha och det är tydligen jag till vänster hah vet inte vad jag tycker om det men roligt var det i alla fall... Det förgyllde verkligen min eftermiddag Annsi!!! Helt sjuuuukt vilken Crazy Day. Haha.

Sen skulle jag ju åka och möta mina före detta kollegot i haga norra men vad tror ni händer om inte att jag får sitta och vänta i 30 minuter för att Hanna har råkat köra in i en stolpe.. Haha ja så kan det gå.. Här sitter jag och väntar och fryser!!

Inte sådär värst Road som ni kanske ser=)


Var på middag hemma hos Anna i Huddinge.. Jätte trevligt tjejer hade verkligen en toppen rolig kväll. Kunde inte blivit bättre... Här kommer några bilder från kvällen!!! Inte så bra kvalisort men vad gör man i brist på en digitalkamera=)

Hanna och Cattis.. Någon hade visst råkat glöma att säga till mig att Hanna är gravid i typ 108:e månaden.. Chokad blev man kan man minst säga:) Men ett STORT Grattis är iaf på sin plats.. Är sjuuukt glad för din skull!!!!

Anna som bjöd på den fantastiska middagen!

Carina <3

Jessica <3

Mamma <3

Hela gänget <3

Cattis och Hanna igen <3


Massa Kramar till er... Nu ska jag gå och lägga mig är sjuuuukt trött!!!

God Natt!!!

// M


Bananas da på jobbet!!

Har haft världens sjukaste eftermiddag på jobbet. Helt galen har jag varit och värre blir det..
Det är roligt att vara bananas. Kommer med bilder och sånt från dagens händelser imorgon förmiddag.. Ni kommer skratta så ni dör!!!!!

// M

Människor som inte respekterar att man måste ha sitt space!

Imorse när jag skulle hämta frukosten till ett möte så råkar jag ut för en människa som verkligen inte vet hur man ska ta folk. Han ställde sig sådär obehagligt nära. Man får direkt en kännsla av obehag. Sen hade han så himla bråttom att han erbjöd sig att betala de jag hade beställt. Genast var jag snabb på att tacka nej.
Det roliga i det hela va att när kassörskan frågade honom om han ville ta med kaffet så sa han: Nej tack jag ska äta här..

Haha jo men visst vad brottom han måste ha haft.

Jag ORKAR inte. Hela morgonen har varit heelt hysterisk.. Men man får hoppas att resten av dagen blir bättre.
Ska äta middag med mina gamla kollegor idag från mitt förra jobb. Det ska verkligen bli toppen kul!

// M

Igår kväll!

Stacka jag ut och sprang när jag kom hem. Mycket skönt måste jag tillägga.
Har nog börjat gilla det igen nu när jag vet att jag orkar. Såg på massa avsnitt av a shot at love också..
Mycket underhållande program måste jag säga.. Sådär så man nästa inte kan sluta titta=)

Ciao!
// M


Lunch!

Har haft en jätte mysig lunch på Corner med Linnea och Sandra.. Hur mysigt som helst.
Käkade en tortelini med ruccolapesto, så jag måste nog sticka ut och springa ikväll i alla fall känner mig som en plufsig björn. Får alltid så ont i magen av pasta och ändå ska jag trycka i mig det.
Nä det blir en ordentlig runda sen efter jobbet.. Här är söta Sandra och Linnea på Corner!!!

 Sandra<3

 Linnéa <3

Tack för otroligt trevligt sällskap tjejer!!!!

PÖSS

// M

Ja Må Hon Leva!!!!<3


Vill slänga in ett STORT Grattis till min Älskling som fyller år idag.
Kan inte fatta att det var ett helt år sen vi fyllde 20. Tiden går så otroligt snabbt. Tack för ännu ett år min älskling. Att ha en vän som du är verkligen få förunnat.

 Söt som socker är hon också..

PUSS!!!!

// M


Morgonen börjar bra!

Förutom att Hampus kommer in nu på morgonen och är arg för att vi inte har haft en normal konversation på hur länge som helst. Haha du är söt du=)
Har varit och kört Pilates nu på morgonen trots min förbannade träningsverk efter cor pulsen igår.
Ibland måste man puscha sig själv till max för att bara komma ur sängen och ännu mer nu eftersom det är så fruktansvärt mörkt på morgonen, och att jag då går upp tidigare för att träna tycker jag är POÄNG till mig.=)
Lyckades iaf damsuga lägenheten trots att jag var jätte trött igår kväll. Det känns verlkigen som att man börjar bli vuxen när man tar tag i saker som man inte alls har lust att göra=)
Hörs!!

// M

Snart är det dags!!!!

Slutar snart och ska dra iväg till gymmet. Yogan idag på lunchen gick jättebra, var så himla stel i måndags morse. Men det där är verkligen från dag till dag hur man känner sig.
Ikväll när jag kommer hem blir det städning och slapp framför tv:n har sagt att jag ska städa i två dagar nu men det kommer som alltid saker emellan. Men idag måste jag verkligen ta tag i det. Ska bli så otroligt skönt att få iordning. Det är inte så mycket men vill man att det ska hålla sig fräscht så måste man ju se om det oft. Vilket inte alltid är sådär hysteriskt roligt!! Eller vad säger ni?
Hoppas ni haft en bra dag iaf.. För det har jag=)

// M


Känner att jag vill komma ifrån vardagen lite!

Känns som att det måste hända något snart.
Iof har jag ganska mycket att se fram emot. Konferansen med Jobbet i November ska bli gryyyymt rolig.
Sen är det ju julfesten i december också.. Men jag skulle vilja komma ifrån sverie lite. Typ åka på en weekend resa eller nåt. Någon som har nåt bra tips!?

// M

Innocent pure fruit smoothie

Va här på jobbet och delade ut smoothisar. Jättesmarrigt.. Prcis vad jag behövde känner jag=)

Så var det onsdag igen!

Tiden bara flyger förbi känns det som.
Redan onsdag. Fast onsdagar är ju mina favourit dagar. Yoga på lunchen och Core puls efter jobbet. Mina favouritpass utan tvekan:P
Mamma var med på radion imorse och pratade om sin bröstcancer.
I Lugna favoriter man kan lyssna på klippen med Madeleine Magnusson på lugna favoriters hemsida på deras blogg..

// M

Springa, middag och Gina Tricot!!!

När jag kom hem kännde jag mig lite rastlös så jag stack ut och sprang en vända.. Jag bli förvånad över att jag klarar springa 40 minuter isträck utan att dö typ. Men det är så otroligt skönt när man är klar. Det jobbiga är att det verkligen börjar bli jätte mörkt. Tur att det är många andra som är ute också då behöver man inte känna sig osäker.
Så här såg det ut i slutet på min runda:




Jag vet det är nästan kolsvart. Men det är kameran som gör det lite också.. Blir mörkare än vad det är.

Passade på att gå förbi Ica också på vägen från spåret eftersom jag hade fått hem mina saker från Gina Tricot. Haha jag trode att jag hade beställt ett svart linne men det var tydligen grönt. Det gör inget iof. Jag gillar grönt men skit samma. Ska ändå beställa flera sen:P Beställde också en Poloklänning och en rosa liten kofta som ni ser=)




Lagade också en jätte god middag till mig och Älsklingen!




Och nu har vi precis gjort iordning varsin kopp te och ska mysa framför tv:n

Natti Natti!!

// M

När allt bara känns som det rasar samman!

Är det viktigt att hålla ihop och försöka vara stark.
Vill att Du Sandra och Hela din familj ska veta att ni finns i mina tankar hela tiden efter det som hänt.
Kan inte föreställa mig vilken otroligt jobbig tid ni alla går igenom nu.

Älskar er alla!!

// Mysan

Lunch!

Väntar på att Angelica ska komma tillbaka från gymmet så jag får sällskap på Lunchen det är så tråkigt att jag och Ann aldrig kan luncha tillsammans eftersom repan alltid måste vara bemannad. Men det är sånt man får ta..
Älsklingen var här och lämnade min matlåda.. (Synd att ajag satt i möte bara och inte kunde pussa på dig.)Vilken tur att jag har dig älskling<3 Vad jobbigt det hade varit om jag blivit utan lunch.

// M

Hysterisk morgon=)

I morse va jag uppe med tuppen och skulle åka och simma med Sandra.



Fick skynda mig som attan för jag skulle åka med Robban. Men vad tror ni händer. När jag precis är på väg ut ur dörren så möts jag av en post-it: GLÖM INTE MATLÅDAN står det på den. Jävla skit tänker jag och kutar in och slänger ner maten i en påse för att sedan SJÄLVKLART glömma den i robbans bil. Jag ORKAR inte... tänker jag hundra gånger. Men sånt är livet..
Han ska komma och lämna den till mig under förmidagen snäll som han är så jag får i mig lite lunch..
Har stressat som attan nu på morgonen på jobbet också. Mycket som ska göras.
Ska skynda mig in i ett möte nu så hörs senare=)

PÖSS

// M

Kvällen so far!!!

Jahapp. Hann inte mer än komma in och hänga en maskin tvätt innan sandra kom. Vi har haft en jätte mysig kväll hon och jag. Robban är också här men han sover mest.
Lagade köttfärslimpa till middag den vart hur god som helst:P

Här är jag mitt uppe i allt!

Sen har min söta Sandra hjälp mig att designa om bloggen.. Vad tycker ni? Headern måste nog bli lite längre.. Får klura på de, men i övrigt är jag hur nöjd som helst.. Tack så mycket älskling!

Den här tog hon själv. Jag försökte ta en bild när hon satt och pysslade men tydligen blev hon inte så nöjd eftersom hon tog den här efter att ha sett den jag tog.. Du är så söt gumman.

Sen tog hon en bild på mig som skulle bli muppig men jag tyckte den blev ganska bra faktiskt.

Vad tycker ni?

Nu ska jag väl ta och göra ett ryck, städa lite och packa väskan inför simningen imorgon bitti. Vi hörs imorgon när jag kommit till jobbet..

Puss!

// M

Apoteket!

Va förbi Apoteket och skulle köpa halstabletter till min älskling som är sjuk och så hittade jag försvarets hudsalva som stödjer rosa bandet! Var självklart tvungen att inhandla en sån och det tycker jag alla andra ska göra också.. Den var inte bara rosa och jättefin försvarets hudsalva är dessutom det bästa ceratet som finns enligt mig... Så skunda till Apoteket nu allihopa=)



PÖSS

// M


Bebisar, solning och Gina tricot!

En kollega som precis har fått barn va här på lunch. Snacka om att jag blir bebis-sjuk! Jag orkar inte.. Hahaha men det får vänta några år:P Tror det är bäst så!!
Har varit och solat på lunchen också så nu känner man sig på topp.
Såg på Sandras blogg att Gina tricot har öppnat web-butik. Självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att gå in och beställa hem lite saker. Det blev ett linne en poloklänning och en jätte söt rosa kofta. Kommer säkert ha jätte mycket nytta av de.. Jag lägger hela skulden på Sandra=) Men hon ska hjälpa mig att designa bloggen ikväll så jag får nog förlåta henne fast jag blev några hundralappar fattigare.. Det är ju lön på fredag så jag klarar mig nog..

Hej hopp!!

// M


Mätt!!!

Är så satans mätt nu.. Åt resterna från i fredags.. Inte helt fel.
Ska sticka och sola nu. Ligga och jäsa i solariet ett tag.. Men först måste jag tvätta bort sminket och det är det jag drar mig för.. Skit jobbigt verkligen. Haha slutar 17 hela den här veckan det är lagom kul men vad gör man. Får iof börja 8.30 då men varför ska man se allt från den ljusa sidan=)

// M

Jaha så var det måndag igen!

Jag tycker att allt bara går så fort jämt.. Haha jag hinner inte med.
Helgerna bara flyger förbi och det gör veckorna också..
Försökte mig på att blogga flera gånger igår men Robbans dator var helt fläng. Därför blev det ett lååångt inlägg om gårdagen som ni kanske märkte.. Haha jaja även solen har fläckar eller hur är det man brukar säga.
Har varit och Yogat nu på morgonen.. Det är utan tvekan det bästa sättet att börja veckan på även om jag kännde mig fruktansvärt stel idag.
Om ni läste mitt inlägg igår så såg ni att jag var ute och sprang i 45v minuter. Måste ge migf själv lite berömm för det. Trodde aldrig att jag skulle orka hålla igång så pass länge.. Men bara man tar det lugnt så fungerar det tydligen.

Idag har jag ju redan tränat som sagt så efter jobbet blir det hem och passa på att få undan och röja lite hemma. Ska klura ut en god middag att laga till Robban också han är sjuk stackarn..

Ska passa på att sola på lunchen också så man blir lite brun=)

// M


Börjar Med ett rikitigt skitväder!

Sådär ni vet så man inte alls vill gå upp ur sängen på hela dagen. Bara ligga och gosa in sig och titta på tv. Så det hade jag ställt mig in på först.. Bara ligga och lata mig och sen åka hem till Robbans mamma och äta middag. Men så blev det inte.. När solen började titta fram och Robban hade åkt iväg till krossbanan blev jag lita rastlös så jag stack ut och sprang en timme. När jag kom tillbaka så började jag plocka upp alla äpplen som hade fallit av trädet. Och blev plötsligt på humör för att baka en äppelpaj. Så jag städade iordning hela köket och bakade. Efter att jag plockat bort alla äpplen. Här kommer lite bilder!!!









Kom precis hem nu och är jätte mätt. Jag har typ kramper i magen. Åt glass förra söndagen också och då känndes det likadant. Och jag tog bara jätte lite idag. Konstigt haha får ng sluta äta glass..

Hoppas ni alla haft en fin helg.. Det har ju varit toppen bra väder om inte annat!
Gos natt och sov gott!!

// M

Vilken otrolig dag!

Gick ju en promenad in till träningen i det vackra vädret. Jag älskar hösten. Iaf när solen skine och det är lite småkallt, löven faller av träden och man känner att allt är toppen.


Råsundavägen precis utanför mig!




Också på Råsundavägen!


Precis vid Hagaparken!



Solna är Jätte vackert...Visst!?
Hur som helt.. När jag hade tränat klart så skulle jag ju åka till Haninge.. Haha och när jag kommer fram är klockan ja nu typ 14.00 Skithungrig såklart.. Har han nån mat hemma tror ni!? Haha nä självklart inte.. Han har ju varit os mig hela veckan så det är ju iof inte så konstigt när man tänker efter. Vet ni vad han gör!! Lurar i mig nån snuskig jävla proteindrink som ska smaka hallon men den smakar så jäääävla illa att det vände sig i magen på mig typ... Men jag är ju skithungrig så jag får väl försöka få i mig den här i brist på annat!! Vad man måste utstå haha.
 Den ser ju till och med osmaklig ut!!!

Nu ska jag gå ut och försöka hjälpa till med den där trappen killarna ska bygga både Patrik och Dennis är här..
Jag är jätte Hungrig..Usch!!

// M

Älskar när man kommer upp i tid en Lördag!

Man mår så himla bra när man känner att man gör någonting av dagen..
Jag och Sandra gick upp för en och en halv timme sen ungefär och har ätit frukost. Yoghurt med varma hallon är min absoluta favorit. Sen hjälpte hon mig att packa för jag ska till robban . Lite jobbigt att planera vad man ska ha på sig typ 2 dar i förväg men vad gör man inte.
Nu har hon precis åkt hem och jag ska ta en promenad in till stan och gymmet och köra ett core puls pass.
Det är såå otroligt vackert väder ute, tycker verkligen att man ska ta vara på det för vem vet hur många sådana här dagar till vi får innan det börjar bli mörkt och trist.
Ska åka direkt till haninge efter träningen. Kanske att jag kan flörta till mig att Robban kommer och hämtar mig i Gullmars.. Om han inte är bakis vill säga..

Hörs sen, nu måste jag verkligen gå om jag ska hinna. Det tar lite mer än en timme att gå till gymmet.

PUSS

// M

Tack För en sjuukt trevlig kväll tjejer!



Har verkligen haft världens härligaste kväll med god mat och vin.
Så skönt att man verkligen bara kan ta vid där man slutade för 1 år sen. Såndana vänner är verkligen värda GULD.
Spelade Alias också och jag och Sandra vann såklart.
Hoppas alla ni där ute hade en lika trevlig kväll som jag!?
Nu ska jag och Sandra gå och lägga oss, så vi hörs imorgon=)

Pöss

// M

Vilken dag=)

Nu på Lunchen har jag varit på världens sötaste affär på Söder som heter Wild Roses med Angelica.

Jag har ingen som helst förståelse för varför hon jämt ser så förvirrad ut på bild.. Eller galen för den delen, ni såg säkert kortet från igår där hon gör vääärsta minen. Haha du är rolig Ankan=) 

Köpte en söt lite plånbok som ser ut såhär:
 kostade bara 129 rikstaler, Det var tur eftersom jag handlade massor igår=)

Haha men vadå man måste ju unna sig lite saker då och då.

Eller hur Ankan???
 Ikväll blir det middag med mina sötnosar: Sandra, Linda och Linnéa!
Det ska bli tok skoj och prata gamla minnen.. Älskar sånt, det är det bästa jag vet=)

Ciao!!

// M


Guud vad veckan har gått fort!

Den har bara susat förbi och det är redan Fredag. Heelt sjukt.
Fats det är skönt när dte är så å andra sidan.
Ska åka och köpa en plånbok idag på lunchen med Bossen och Ankan som jag var med på det här eventet igår. Slänger in en bild på den sen. Den är verkligen huuur fin som helst. Har länge velat ha en ny men det känns så tråkigt att lägga massa pengar på en  plånbok haha då har man ju inga pengar att lägga i den.
Som tur är för mig så kostar den bara 200. Tror ni inte jag blev lycklig när dem sa det eller,?!

Pöss

//M

Igår kväll!!!

Var jag på ett event på Volkswagen. Med lite modevisning, mat och vin.
Var där med Jessica och Angelica.. Hur härliga som helst speciellt Angelica eller vad säger ni
 Såååå typiskt henne att göra värsta minen.. Söta är ni i alla fall!!

Hittade en kjol och ett halsband. Jag som verkligen sa åt mig själv innan att jag inte skulle köpa någonting. Ja hur bra gick det tror ni.





Men jag ångrar det absolut inte.. Jag älskar både kjolen och halsbandet. Tur att jag hade dem med mig för annars hade jag förmodligen inte köpt sakerna och gått och tänkt på det hur länge som helst... (Det gör jag alltid)

Sprang också iväg innan vå åkte till kicks och köpte några nagellack och en foundation från maxfactor... Superbra... Jag älskar verkligen Mavalas lack eftersom det är så små burkar. Man använder ändå aldrig upp de där stora burkarna. Dom ligger ju bara och torkar ihp.


Skulle egentligen ha tränat idag men det blev sååå jävla stressigt imorse så jag glönmde mina kläder hemma. Får ta igen det i helgen.

Hej Hopp!!


// M

Grattis Älskling!

Min sötnos har äntligen klarat Teorin till motorcykel.
Så nu är det bara uppkörningen kvar..
Är jätte glad för din skull..

PUSSS

// M

Att designa bloggen...

Är ju fan helt omöjligt. Tur att jag har Sandra som ska hjälpa mig i helgen..
Såhär kan det juh inte se ut heller..

/// M

Igår kväll!

Kom jag hem sent och var tvungen att ta det ilte lungt. Det var därför jag inte bloggade..
Vart tvungen att handla lite också.. Känns som att det är lite mycket nu. Har precis kommit till jobbet. Varit och kört Pilates nu på morgonen.
Suuuuuperskönt var det...Så himla nice också att veta att man har gjort sitt och att man inte behöver gå dit efter jobbet.. Så idag på lunchen ska jag sola och sticka iväg ocjh köpa det där nagellacket som min syster tipsade om.. Så ska jag ha en riktig myskväll med mig själv ikväll för robban kommer hem sent. Kanske ska ringa Sandra och Kolla om hon vill mysa med mig om hon inte ska träna.

Igår hände den skummaste grejjen också.. Det kom in en kille 35 kanske han var. Han såg normal ut först men sedan när han närmade sig hade han vääääärsta blåklockan. Stank sprit och hade en systembolagspåse i händerna. Konstigt nog var han väääldigt trevlig och vältalig vilket jag inte alls hade förväntat mig.. Tyckte lite synd om honom faktiskt.. Men när han sen bjöd ut mig på en fika tyckte jag att det faktiskt fick vara nog. Men jag avviskade honom lite snyggt så han gick iaf till slut.

Men lite läskigt var det.. Även om han va trevlig så vet man ju inte riktigt vad människor kan vara kapabla till att göra..

Nä hurni vilket skitväder vi har idag.. Blir verkligen bara en myskväll idag. Tända ljus och tedrickande och målande av naglar.. Hihi sånt kan man verkligen behöva ibla...

Hörs sen!!

// M

När jag fyller år!!!

Önskar jag mig massa saker..
Bland annat:

1. Macbook (såklart det billigaste jag kunde komma på)
 2. Digitalkamera så jag kan fota massa till bloggen såklart!
3. En fin plånbok.. (ska nog önska mig det av storasyster.. Hon har så bra smak) vet inte riktigt själv vad jag vill ha!
4.En Plattång.
5. Presentkort på Face och Kicks!
6. Ansiktsbehandling på sturebadet.
7. Fotvårdsbehandlingar.

Är tråkigt nog inte hemma på min födelsedag. konferans med jobbet i Göteborg. Men det kommer bli sjuuuukt roligt.. Mina kollegor är underbara så jag skulle inte kunna tänka mig något roligare sätt att spendera sin födelsedag..

Är ju iof en månad kvar men det är bra att vara ute i gooood tid.. Eller hur?!?!

//// M


Jag har för det första:

Världens bästa pappa...
Vårat samtal:
Pappa: Tänkte kolla med dig om du har några fler semesterdagar att ta ut i år!?
Jag: Vaddå jo eller ja de kanske jag kan ordna, det beror på.
Pappa: Nä jag vet inte, vill åka neråt nånstans och dyka. Tänkte bara kolla om du kunde för man vill ju inte åka ensam!
Jag: (Hoppar upp och ner och skriker Jippie) inombords. Haha

Skulle vara så himla roligt att bara komma iväg jag och pappa Heeeeeelt ensamma..  Undra vart det blir bara?!?!

För det andra en jätte gullig storasyster som ringer och tipsar mig om nagellack eftersom hon läst här att jag vile ha ett nytt. Hon passade på att göra reklam för en läpp-penna och ett glans från face också.. Får se vad det blir i slutändan.

För det tredje har jag världens bästa pojkvän som är heeeelt underbar. Finns ingen bättre än du älsklng.

För det fjärde: Så har jag världens bästa jobb där jag får träffa många trevliga och roliga männsikor. Idag har jag träffat Ann söderlund och Linda Rosing. Hur kul som helst!

Och för de femte.. Haha jag kan hålla på i evigheter men jag ska bespara er detta:P

Ha det toppen
// M


Igår Kväll!(Och morgonen)

Hade vi det jätte mysigt hemma hos Frida och Dennis.. Det var verkligen en helt sjuuuuk dag igår och jag va heeeelt sprallig.. Tror att jag var trött eller nåt för det där va inte ens roligt.. Eller jo lite kul var det faktiskt. Man måste ju vara lite crazy ibland.

Jag tror inte det finns någon som kan bli så olik sig själv på bild som Frida Hahaha!!!!

Här är vi hemma hos dem. Jätte fin lägenhet verkligen.

Nu till Morgonen. Jag och Frida skulle ju åka till jobbet tillsammans och bestämde oss för att ta bussen. Självklart tycker jag då att vi ska ta 807 till Gullmars och sen tunnelbanan därifrån eftersom det går snabbast.. Men nej då kom frida med den underbara idén om att vi ska ta nån annan buss som gick direkt in till Centralen för det skulle ju gå mycket snabbare!!! INTE.. Vill jag ju bara påpeka... Slutade med att vi kom 30 minuter försent till jobbet.. Och Frida klagade Heeeeela tiden, jhon frös och förbannade bussarna om vart annat.. HAHAA
Jag som aldrig har kommit försent förut=( Men jag håller humöret uppe för jag känner att det är en bra dag idag.. Ska träna Yoga på Lunchen och efter jobbet ska jag gå på det där jätte roliga passet Sats Core Puls.. Kommer ha gryyym träningsverk imorgon igen,, Men oj så sköööönt det är.

// M


Usch vilken jobbig dag!

Vissa dagar är man bara heeeeeeekt ur form... Känner sig bara ful och fet och misslyckad...
Vakna Men tack vare min "underbara" pojkvän så har jag inte ett dugg dåligt samvete över detta.. Nu kom han precis hem med pizza och sen ska vi över till Frida och Dennis och äta bullar. Haha aja vissa dagar är bara såhär..
Men å andra sidan har jag inte varit på så bra humör hela dagen som jag är nu.. Kan bero på att jag äntligen är med min älskling..

Ha en bra kväll allihopa!!!

// M

Lunch med min söta Sandra!

Blir så jobbigt när alla heter Sandra haha, det här är i alla fall min pojkväns lillasyster..
Världens sötaste måste jag ju också tillägga..


Åt världens godaste köttfärspaj på 11350 om det är så det heter. Så himla bra mat och man får jäättte mycket..
Ska träna efter jobbet idag... Tycker att det känns lite jobbigt...
Men måååste verklign. Jag tycker att det är skönare att träna före jobbet eller på lunchen, och ska man träna efter jobbet så är det skönare med ett pass eftersom man saknar motivation. Men såklart fanns det inget pass som jag ville gå just idag så jag får masa mig dig och försöka göra lite nytta iaf.

Hej hopp!!

// M

Att vakna på dåligt humör!

Måste ju vara det värsta i hela världen.. Att bara känna att allt är sååååå jobbigt och att man ´bara vill ligga kvar i sängen och gosa med älsklingen hela dagen.
Var till och med otrevlig emot honom.. Hahah tur att han står ut med mig..
Idag ska jag äta lunch med Sandra, det ska bli smaskens.. Vet inte vart vi ska äta än men jag tror att det får bli någonstans här i närheten.. Pallar inte sticka iväg långt.. Skulle iof vilja köpa ett nagellack, ett svart som heter black pearls.. Det är jätte fint.. Min syrra hade ett sånt men det tog hon självklart med sig när hon flyttade ifrån mig.
Efter jobbet idag blir det träning och sen ska jag åka hem till Robban i Haninge.. Kanske att det blir en fika med Frida och Dennis.. Vi får se!

// M


Middag med Sandra!

Har ätit middag med min sötnos idag... Känns skönt att vi har börjat umgås igen... Det går ju i perioder.. Vi har ätit korvstroganof och pratat massa strunt...
Har också lyckats proppa i mig massa choklad som jag lovade mig själv att jag skulle sluta med, men icke..
Så kan det gå..
Aja hoppas ni får en skön kväll allihopa.. Jag ska gå och lägga mig nu, är så satans trött!!

// Mysan

(När någon gör illa nån jag tycker mycket om så blir jag arg.. jätte arg.. Finns alltid här för dig gumman<3)

Att förstå och att kommunicera!

Är verkligen de två viktigaste sakerna i ett förhållande..
Att säga vad man tycker istället för att gå omkring och vara sur, de jobbar jag på just nu.. Har verkligen jätte svårt att få ut vad jag känner och tycker. Är så orolig att det ska komma ut fel och låta dumt och så vidare. Det är tur att jag har en sååå underbar pojkvän som verkligen förstår mig och kan hanskas med mig för det är verkligen inte det lättaste.
Jag hoppas verkligen att han känner likadant, att han tycker att jag förstår honom.
Känns också vikigt att man verkligen förstår hur pass mycket tid var och en lägger ner på att få omgivningen att vara trivsam och att inte ta varandra för givet vad det än gäller.

Du är det finaste som finns Hjärtat<3

Jag vill vara bruuuun!!

Tycker det är såååå himla tråkigt på hösten.. Visst det är ju mysigt men man är ju så blek så man nästan försvinner... Blir lätt solariet idag på lunchen...
Jag tycker man orkar så otroligt mycket mer och känner sig mycket piggare och fräschare när man har lite färg..
Jag är ju så blond också så det är sällan man blir så brun som man skulle vilja även på sommaren..
Nu blir det till att ta i med hård handskarna..
Man vill ju ligga på topp eller hur!?
// M

Härligt..

Är det inte helt fantastiskt och kunna vakna och känna sig heeeelt utvilad..

 Här är jag.. Klockan är 06.00 och jag är redo för yoga=)

Våran instruktör frågade oss imorse varför vi var där.. Är det för att ni måste eller för att ni känner att ni borde, eller varför?
Då tänkte jag tyst för mig själv att jag är minsann här bara för att jag tycker att det är sååååååå himla skönt sätt att starta sin dag på..
När man kommer till jobbet är man helt klar i huvudet.. Man har hunnit vakna på ett helt annat sätt en om man bara rullar ur sängen och masar sig hit...

Hoppas alla ni där ute haft en lika härlig start på veckan som jag!!

// M

Ännu en seg dag=)

Har inte gjort mycket idag heller.. Men det blir så på helgerna när man har veckorna fullspäckade med saker...
Har bara legat och myst i sängen hela dagen:P
Åt middag hos robbans mamma.. Tacos är ju det bästa som finns. Vi promenerade både dit och tillbaka..





Skönt att röra lite på sig och komma ut.... Man får så dåligt samvete annars:P
Kom precis hem till mig och har kollat lite på Pretty Women, det är verkligen en film man aldrig tröttnar på!!

Ska sova nu så jag orkar komma upp till min yoga tidigt imorgon.. Men det är det såååå värt.. Älskar verkligen de passen.. Synd att det inte är varje morgon!!!

Sooov Gott.. Det komme jag göra=)

// M

Precis som jag trodde!

Självklart blev vi ju liite fler till middagen som jag trodde men oj så trevligt... Fast det blev pizza.. Känner mig sådär lagom nyttigg.. Men det tar man igen nästa vecka.. Man tränar juh för att man ska kunna äta gott...
 Drugge och Emil!!!

 Patrik!!!

 Och Hjärtat <3

Sjukt trevligt.. Nu har jag Robban och Patrik varit och hyrt två filmer så det lär juh bli ganska sent. Beowulf och nån till som jag inte kommer ihåg vad den hette..
Hoppas ni där ute också får en trevlig Lördag!!!

// M


Tiden har gått jätte fort idag!!!!

Har bara tagit det lungt iof. Känns som att jag gör så himla mycket i veckorna så nar det är helg vill jag helst bara ligga i sängen hela dagen och sova.. Vilket jag iof har gjort idag... Robban har varit på krossbanan hela dagen så jag har bara pysslat om mig själv... Tagit ett fotbad och bara myst för mig själv...
Borde kanske ha gått ut och tagit en promenad men det är så konstigt väder och jag har inga "lämpliga" kläder med mig.. Guuud vilka ursäkter man kan komma på=)
Blir nog en jätte lugn kväll också.. Patrik skulle komma över så det blir väl vi tre som kollar poå en film eller nått.. Men om jag känner de här killarna rätt så kommer vi nog vara ett gäng i slutändan ändå.. Adjöss till din lugna kväll My.. Det är tur att jag älskar dem sååååå mycket..

hahaha

// M

Fredags kvällen!

Blev sjukt trevlig. Lagade färsk pasta med lax oxh örtsås. Hade lite ruccola och bladspenat till också.. Det blev toppen, sååå himla lätt att laga också. Sandra är sååå söt hade med sig en jätte fiiin blomma till mig. Vi spelade Alias också.. Ett kanaon kul ord förklaringsspel... Man skrattar så man viker sig.. Åkte därefter hem till Sandra och Dennis och hyrdenågra filmer. Såklart så blev det en skräckis.. Jag mår alltså fysiskt dåligt av ilmer där folk blir jagade... Det är på riktigt... Jag blir uppstressad som fan och börjar må illa.... Men det är de juh ingen som bryr sig om haha.. P2 hette den iaf.. Handlade om en kvinna som blir inlåst och jagad i ett parkeringsgarage.. Den var sådär lagom trevlig måste jag erkänna.
Här kommer lite bilder från igår iaf...


 


Jätte enkelt att göra tar ca 20 minuter och det ser ut som att man har hållit på i en evighet!!!!
Prova=)

// M

Snart är det helg=)

Ännnnntligen... Eller vadå egentligen. Jag trivs så otroligt bra på mitt jobb så det är faktiskt inte så jobbigt. Veckorna går otroligt fort, nästan så man inte hinner blinka..
Fick en komentar om att jag ser ut som Modesty Blase idag haha... Har tyvärr ingen bra kamera så jag kan visa..
Men hon är ju inte direkt ful så man får väl ta det som en komplimang...
Har suttit i möte hela förmiddagen också det gör ju att dagen gick om möjligt ännu fortare.. Det är skönt med lite miljöombyte ibland..
Slutar om en timme lite drygt och då är det bara hem och börja med maten... Har längtat efter detta hela veckan. Hoppas att de tycker om det!!!!!

Skickar in lite bilder och recept sen när jag kommer hem!!!!!

// M

Äntligen Fredag!

Fick någolunda ordning på lägenheten igår och älsklingen hjälpte mig och handla..
Ser verkligen fram emot ikväll. Ann böt med mig idag så jag kan få sluta lite tidigare.. Efter att ha latat mig igår så måste måste jag till gymmet idag.. Tänkte bara köra lite kondition, ta det lite lungt eftersom jag fortfarande har träningsverk i heeeela kroppen.

Vill verkligen lyfta upp personer som håller fast vid sina värderingar och principer även fast de blir nedtryckta och ifrågasatta... Guldstjärna:P

Sitter nu och äter lite frukost på jobbet.. Ska snart öppna växeln..

Hörs sen=)

// M

Ganska trött!!

Har städat enda sen jag kom hem. Jag är verkligen heeeelt slut.
Jag förstår inte hur man ska orka med hela livet.. Det är saker som MÅSTE göras hela hela tiden.
Ibland vill jag bara bli liten igen. Kommer ni ihåg hur det var... Det fanns inga måsten. Bara här och nu..
Önskar verkligen att det var så ibland, att man inte behövde tänka så mycket på alla andra runt omkring en.
Man måste nog ransaka sig själv och ifrågasätta vad som verkligen är viktigt här i livet om man ska orka över huvud taget.
Robban kommer snart och vi ska åka och handla lite grejer som behövs till imorgon. Kommer bli sjuukt trevligt och jätte kul att Sandra och Dennis äntligen får se hur vi har det här.

Ibland känns allt bara lite jobbigt. Ni där ute känner säkert igen er. När det känns som att man har så mycket att göra att tiden bara inte räcker till och att uppskattningen för den tid man lägger ner kanske inte riktigt kommer ända fram.

Hur som helst.. Dags att sätta sig i soffan och varva ner etfer den här hysteriska eftermiddagen/kvällen..

Massa Kramar

// M

Kolla in...

Sandras blogg hon har skrivit det finaste inlägget...
Massa pusssar på min vackraste sötnos!!!!<3

metrobloggen.se/LoveIsLife

Var så trött igår!

Han plocka och torka lite ytor de va typ de...
Så ikväll måste jag skura golven.
Har träningsverk i hela kroppen.... Kan typ inte röra mig idag över huvud taget så idag ska jag vila mig och inte träna.. Men imorgon på lunchen kör jag igång igen=)
Core pulsen var verkligen jätte rolig. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig, trode det skulle vara mer koncentrerat på magen.. Men roligt var det, känner verkligen att hela kroppen fick sig en rejäl omgång.
Sitter på jobbet nu och har precis haft möte om våran nästa fredagsöl som våran avd ska hålla i. Kommer bli riktigt kul att arrangera detta. Hoppas det blir så bra som vi har tänkt oss. Nä nu ska jag sätta igång och försöka få fram lite bra affisch-förslag i Power Point...

Ciao

// M

Sprang över gatan!!!

Och la mig i solariet i 10 minuter... Dit ska jag verkligen börja gå.
På döbelnsgatan, det ser lite halv sunkigt ut på utsidan men solarierna var verkligen jättebra, och fläktarna ska vi inte tala om.. Ni vet hur det ofta blir i solarier känns ungefär som man har tagit en dusch när man är klar... Men inte här inte, det var snarare så att jag frös.
Man känner sig verkligen som en ny människa när man får lite färg i den bleka vardagen...

Slutar om en halv timme, ska sticka till gymmet och köra sats core puls.. Kommer förmodligen ha grym träningsverk imorgon men det är det nog värt.. Det låter iaf jätte roligt när man läser om det..

Sen ska jag försöka städa lite.. Sandra och dennis kommer ju på middag på fredag och de har aldig varit hemma hos mig.. Har nyligen bestämmt vad jag ska bjuda på också med det blir en hemlis till på fredag..
Ska försöka hinna med och lägga upp lite bilder på lägenheten också..

// M

Underbart väder!



Snacka om att ha en bra arbetsplats! Man ser precis vad det är för väder kanske lite mindre roligt när det är regn och rusk men en underbar dag som denna uppskattar man det verkligen.
Jobbade på Dagis innan jag hamna här och då fick man ju vara ute hela tiden iof skönt, men inte när det regnar och är kallt. Det mest underhållande under dagarna är folk som går förbi och speglar sig i rutan.. Haha vi har några stammisar, såna som man känner igen=)
Tänk på de alla ni som speglar er i fönster, det finns folk innanför som tycker att det är hysteriskt roligt.. Haha borde kanske tänka lite på det själv, jag är verkligen en typisk sån person som speglar sig i glasrutor.
Näpp ska kila iväg till gymmet nu i det fina vädret och försöka låta bli att spegla mig i alla tusen glasrutor som finns på vägen dit!!!
// M

Det är ingen lek!

Ta sig upp på morgonen nu när höstmörkret börjar smyga sig på.
Jag förstår inte vad det egentligen är som gör en så trött.
Måste nog börja gå i ljusterapi tror jag:P
Idag på lunchen ska jag äntligen inviga min nya yogamatta, skönt att ha sin egen=)
Och i eftermiddag blir det sats cor puls.. Som jag ha längtat:P

// Mysan

Fullt ös ikväll!!

Direkt efter jobbet blir det träning på Sats.
Sen hem och röja lite hemma, blev lite panik i morse så jag har typ bara slängt saker omkring mig.
Ser rent ut sagt ut som en bomb har slagit ner... haha men vad gör man!?
Laga mat och sova. Imorgon har jag bokat in mig på två pass på sats ett på lunchen och ett efter. Ska bli jätte roligt att använda min nya yoga-matta. Passet på eftermiddagen heter sats core puls. Har längtat efter att prova de enda sen de kom.. Det va ett tag sen nu.. Haha.
Nu kommer Rebecca och vill ha hjälp..

Hörs sen!!!!

// Mysan


Lunch



Med min fantastiskt söta syster idag.
Otroligt trevligt eftersom vi inte träffas så ofta nu när hon har lämnat mig.
Åt på ett jätte trevligt pastaställe på sveavägen. Har jatte ont i magen och blev jätte mätt...
// Mysan

Inte lika duktig idag..

Satte klockan på halv sex idag!!!
Tänkte jag skulle hinna träna lite innan jobbet... Men idag bara vägrade kroppen förflytta sig ur sängen.
Så nu har jag precis kommit till jobbet och sitter och uppdaterar mig om vad som hänt under morgonen.
Har nog sovit lite för mycket nu tror jag...
Men idag blir det en lång dag. Ska träna efter jobbet också..
Vi hörs om ett tag!!!

// Mysan

Shopping!

Kolla in mina nya träninskläder och min bästa investering hitills tror jag.
En alldeles egen yogamatta. Tänk vad små saker i tillvaron kan göra en lycklig.



Känns så otroligt kul att jag har hittat något som jag verkligen tycker är jätte roligt.
Till alla er där ute som inte testat detta GÖR DET!!!
Jag lovar att det är värt de..

Ska sätta mig och kolla lite på tv:n nu och varva ner. Kanske att man kan unna sig en lite chokladbit också?!:P

Tack för en mysig kväll Sandra=)

// Mysan

Sandra!



Jag önskar verkligen att alla människor har en vän som de alltid kan räkna med. I vått och Torrt.
Sandra och jag har kännt varandra sen vi gick i sexan hmm vad kan det bli 9 år ganska precis. Finns verkligen ingen som kan mäta sig med dig. Jag Älskar dig så otroligt mycket.
Visst klart vi bråkar och så men det är ju bara hälsosamt. Sandra är den person som jag verkligen vet alltid kommer finnas där. Det skulle inte spela någon roll om vi inte hade hörts på 10 år skulle någonting hända och jag behöver någon att prata med så vet jag att hon alltid kommer att finnas där.
Önskar alla fick förmånen att ha en vän som du gumman...

// Mysan

Till dig!!!

Hur kan en enda människa besitta så många olika bra egenskaper.
Du är helt fantastisk, ställer alltid upp för alla vare sig du vill eller inte.
Du är så otroligt beundransvärd. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig!


/// Mysan

Halva dagen har redan gått!!

Skrämmande hur fort det går ibland:P
Har gått en "lamprunda" på kontoret med angelica hela morgonen snacka om spring...
Ska äta lunch med en två kollegor, en som precis fått barn... Guuud vad mysigt att få gosa lite...
Sena dagar den här veckan jag tycker att det är mycket skönare att börja tidigt och sluta tidigt än att börja sent och sluta sent.
Robban skulle göra något jobb hemma i haninge idag så jag får sova själv.. Men det gör inte så mkt. Ska ta itu med lite grejer i lägenheten, typ skura lite golv och tvätta lite. Sånt som behövs ibland..
Kanske hinner med att köpa en yoga-matta också då kan jag ju sysselsätta mig med det!!!

// Mysan

God måndag morgon!


Jag ser verkligen alltid fram emot yogan på måndag-morgonen. Har världens härligaste instruktör på de passen, Lena heter hon.
Blir så otroligt inspirerad av henne, hon får mig att vilja yoga jämt. Ska nog köpa en matta idag så jag kan yoga lite hemma också=)
Haha  men är det inte lite så träning ska vara!? Det tycker jag i alla fall. Tycker att yogan är det mest fridfulla och mysigaste tränings sättet. Och det är ju faktiskt helt underbart att man blir lite mer böjlig;)
Yoyan och simmningen är nog det jag gillar allra mest. Men en långpromenad bland yrande höstlöv är ju heller aldrig fel=)

// Mysan

Storm!

Vaknade upp till regn rusk och blåst. Det är ganska skönt med såna dagar ibland. Jag och Robban har bakat bullar idag.

De vart inte så fina men oj så goooooda.. Jag tänker dock helt och hållet ta åt mig äran för dem eftersom han bara stod bredvid och tittade på.. Haha men jag visste från början att det skulle bli så. Man förvånas inte av någonting längre.

Vi hade en jätte lång mysig frukost också. Jag är så otroligt lycklig att jag har träffat den här helt underbara människan.
Ikväll ska vi på middag hos hans mamma. Sandra och Dennis kommer också ska ge dem några bullar. Har redan tryckt i mig tre.. Haha att man aldrig lär sig att lagom är bäst.
Skulle igentligen velat ta mig till gymmet idag också, men en sån här dag saknar man verkligen motivation till någonting. Förutom att gosa in sig i Robbans arman och bara vara.

// Mysan


Lugn dag, Fest ikväll!!!

Har tagit en jätte lång promenad idag på dan medans robban åkte kross. Har också hunnit med en ansiktsmask och att måla naglarna. Man måste ju få käna sig lite extra fin ibland...
Har städat lite också.. Men mestadels har jag bara vilat. Försöker bli av med den här förkylningen som bara vägrar ge sig.. Det är mest halsen som krånglar men man kan inte riktigt ha så roligt som man kanske skulle vilja om halsmandlarna är jätte stora.

Tjillevippen

// Mysan


Äntligen hemma!

Jag har äntligen kommit hem till min älskade pojkvän.
Han är och hjälper en kompis med en motorcykel tror jag:P Han ska komma och hämta mig alldeles strax.
Är helt otroligt trött. Jobb träning och sen den här resan ut hit det tar juh typ en timme.

Att bero på de. Åka kommunalt i stockholm är verkligen en upplevelse.
Det känns inte riktigt som att folk ha någon uppfattning om hur man beter sig när man är ute bland folk.
OCh att folk inte har någon som helst respekt för gamla människor är ju verkligen upprörande. Jag skulle gå på tunnelbanan och så fort dörrarna öppnas så bara möljar folk sig in trots att det står en stackars gammal tant och ska av med sin rullator. Jag väntar vid sidan av dörren och hjälper henne av..
Gissa om hon blev glad, klappa mig på axeln och sa.. Det borde verkligen finnas fler som du..

Ja det borde det. Tänk om det hade varit din farmor eller mormor eller kanske mamma hur skulle du känna om ingen hjälpte henne.

Värt att tänka på tycker jag!!!

// Mysan

Saker du kanske inte visste om mig=)

Har hittat denna lista på många olika bloggar och man vill ju inte va sämre så därför måste jag ju också envisas med och sitta och fylla i detta..

1. vad heter du?
My Michelle Madeleine Karlsson
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Har alltid gillat Michelle kanske skulle byta tilltalsnamn då!
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag vet inte Li eller Mi kanske. Det är mina systrar.
5. vilken årgång är du? 1987
6. vart bor du? I en lägenhet
7. bott utomlands? Nope
8. flyttat antal gånger? På egen hand en gång.
9. vart skulle du vilja bo? I USA
10. yrkesval? Receptionist.

UTSEENDE
1. hur lång är du? 170 cm
2. hur mycket väger du? 66 kg
3. hårfärg och frisyr? Blond och ja axellångt skulle man väl kunna säga..
4. ögonfärg? Blå/Grön
5. mest nöjd med? Mitt hår
6. minst nöjd med? ´Mina tänder är ganske sneda.
7. skostorlek? 38
8. glasögon? Nope
9. har du några piercingar/tatueringar? Ingenting känns bäst så!

FAVORITER
1. filmer? Dirty Dancing
2. låtar?
3. årstider? Höst och sommar
4. mat/dryck? Jag älskar Pizza.. Det är en stor last jag har.
5. djur? Skulle nog vara hundar.
6. färg? Lila
7. parfym? DKNY:s Apple är juh underbar
8. tv-program? Top Model
9. sysselsättning? Träna

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? En busnel kofta.
2. vad använder du just nu för skor? Lacost gympaskor. Tur att ingen ser fötterna när man jobbar i reception=)
3. favoritfärg på kläder? Lila och svart
4. favoritmaterial på kläder? Inget speciellt
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Behöver en ny svart klänning...
6. favoritaffärer?
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inegn aning väldigt olika
8. favoritmärke(n)? Inget direkt.
9. vad har du för byxstorlek? 27/28
10. vad har du för tröjstorlek? 36/38

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Kurt
2. var har du i din:
¤ jackficka just nu? Cigaretter
¤ väska just nu? Oj det är mycket ska sova borta hela helgen.
3. vad är du beroende av? Robert
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? Försvarets Hudsalva. Det är den bästa tycker jag.
6. vad tror du på? Mig själv såklart!
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Inegn
8. vad köpte du senast? Oj Lunch?!
9. har du nåt husdjur? Nope
10. vad bor du i? Lägenhet


Har precis fått reda på...

att vi ska hem till Sandra och Dennis och fika idag..
Sandra är Robert jätte gulliga, underbara lillasyster. Är sååå himla glad att jag har träffat honom och att jag kommer så otroligt bra överens med hans familj, dem är verkligen helt underbara hela gänget.

 Är hon inte världens sötaste!!!!

// Mysan

Före och efter klippningen!

Äntligen har jag med hjälp av en underbar människa här på jobbet lyckats förstå hur jag ska kunna lägga in biler från telefonen.
Teknik är inte riktigt min starka sida.
Men nu ska ni i alla fall få se en före och efter bild på klippningen.



Före.(ja jag sitter på jobbet, därav den där konstiga saken i örat=))
 


Efter (Hemma)

Sofie tog inte så mycket med det var precis det jag ville.
Vill ju spara till långt hår för det har jag aldrig haft

Drömmen om Göran!

Pratade med några kollegor igår om konstiga drömmar och gissa om jag hade en inatt!
Gick en Utrymmningsledar-utbildning förra veckan och det pratades väldigt mycket om dessa personer alltså dem som vi kan kalla "Göran". Göran är dem eller de personer på ett företag som bara vägrar gå ut när brand-larmet går.
Och jag tänkte så stolt att några Göran det har vi inte på mitt företag. Nåä inte alls.
Min stolthet försvann inatt i min konstiga dröm där faktiskat två av mina kollegor bara vägrade att röra sig emot utgången så jag fick stå och skricka på dem tills jag nästan svimmade. Det nästan mest roliga i det här är att den personen som var "huvudrollen" i min dröm faktiskt också är utrymmnings-ledare.
Hmmm jag hoppas verkligen att denna dröm inte kommer utspela sig i verkligheten då kommer jag att få det jobbigt=)

Tjillevippen

// Mysan


Detta är vad som händer idag=)

Jobba
Träna: antingen på lunchen eller direkt efter jobbet med min söta Malin=)
Åka hem till min älskling. Han bor i Haninge så det är en bit.
Äta middag med honom och hans mamma.
Mysa framför tv:n
Och om jag känner honom rätt så kommer han slockna direkt efter maten=)


tjillevippen
// mysan


Stegräknaren!





Igår kom jag inte upp i mer än 11.564. Det känns som jag måste Make Up for that idag...
Jobbigt.
Ska under helgen också försöka gå 12.000 ska promenera som bara attan=)

Arbetsdagen lider mot sitt slut!

Jaha då var man snart klar då!
En enda liten timme kvar sen ska jag äntligen iväg och klippa mig hos Sofisen!!!
Ska bli mycket trevligt att prata lite gamla minnen och så.
Tänkte passa på att gå bort till centralen också så jag får lite steg på stegräknaren.
Som jag skrev i förra inlägget.. haha den håller på att ta över mitt liv.
Ska se om jag kan få in en sjyst för och efterbild sen för den som är nyfiken.

Tjillevippen!!

// Mysan

Stegräknaren!

Har totalt tagit kontroll över mitt liv. Måste gå minst 12.000 steg om dagen:P
Kommer låta er veta varje dag hur många steg jag gått.. Blir lite som en extra push om jag har skrivit det här också.
Ni som aldrig har provt... TESTA!!!!
Man får verkligen upp motivationen!!!!


Tjillevippen

// Mysan

Galenskap!

Jag förstår att folk går in i väggen....
Helt seriöst, man blir ju tokig på all denna stress hela hela tiden. Och det är inte så att saker kan hända lite utspritt över dagen nej nej, allt måste alltid hända på samma gång. Lite Ironiskt kan jag känna. Jag undrar om det alltid kommer att vara så. Förmodligen! !Men jag väljer nu att inte bry mig om det och ta livet för vad det är.
Jag har en fin lägenhet, ett toppenbra jobb, världens underbaraste pojkvän och massa underbara vänner.
Ibland inser man inte hur bra man verkligen har det. Man måste helt enkelt välja att se det possitiva i allt även om det inte alltid är så lätt.
Nu har jag i alla fall varit och kört ett styrke pass med Angelica på Sats. Det var otroligt skönt. Längtar nu bara efter min klipp-tid. Älskar att klippa mig och Sofie är verkligen världens duktigaste:P

Tjillevippen
//  Mysan

Träning, Klippning och bli köpt på facebook!?

Torsdag=) Snart är helgen här Jippie!!!!'
Ska på Inflyttningsfest hos Sandra och Dennis. Min pojkväns syster och hennes Kille. Kommer bli hur trevligt som helst men lite trångt kanske:P Man får ta det för vad det är helt enkelt!
Ska sticka iväg till gymmet snart. Har äntligen lyckats dra med min Angelica.

 Ankan i omklädningsrummet på sats!

Kommer bli ett hårt styrketräningspass. Ska förhoppningsvis införskaffa en digitalkamera snart så ni får se allt kul som händer. Men än så länge så får ni nöja er med texten. Ska klippa mig idag också kommer bli så skönt att bli av med, allt det slitna. Har nämligen bestämmt mig för att jag ska spara till långt. Vi får se hur det går=)
Malin kom förbi och upplyste mig om att hon har köpt mig på facebook för 550 spän men jag kan inte köpa henne för hon kostar en million. Snacka om att jag var billig då hahaha. Hon har desutom döpt mig till Min lilla sockerpingla. Haha aja det är tur att man är så pass omtyckt att någon vill köpa en.. Även om man är ganska "billig".
Jag fattar inte hälften av vad alla grejer på facebook är men malin ska ge mig en lektion.

Tjillevippen

// M


Då sätter vi igång igen!

Hej allihopa!
Har tänkt mycket över det här med bloggar och liknande!? Slutatde ju ganska snabbt förra gången för att jag inte tyckte att jag hade tid. Men efter mycket fram och tillbaka har jag bestämt mig för att börja igen.. Men bara för min egen skull och för att jag vill dokumentera mitt eget liv. Känns lite som att det bara flyger förbi och att man inte har någon som helst koll på vilken dag man har gjort vad i slutet av veckan:P
Hur som helst. Välkommen tillbaka. Hoppas att någon där ute kommer tycka att det är roligt att följa mig i mitt liv och min vardag=)

Många Kramar//

RSS 2.0