Har precis!!

Varit på systembolaget på lunchen och inhandlat lite förfriskningar tills ikväll..
Ikväll blir det fest utan dess like haha och det börjar tydligen redan nu!!

Tomas och Fabian har haft håtimme och tydligen hunnit med att ta studenten en andra gång!!





Fantastiskt!!  Ibland går tiden tydligen baklänges!!

Och nu siter jag och pratar med Ingela som ska gå och köpa muffins!!! Hon väntar på Frida som tydligen alltid är sen!!


...

Veckan som gått! Fredag och en insikt!

Veckan i korthet!

Måndag: Var en stress stress stress dag på jobbet. Hade hundra saker som skulle göras men att klaga ligger inte riktigt i min natur:P Dessutom går dagarna mycket fortare när man har saker att göra. Körde ett pass på gymmet också efter jobbet. Skööönt att äntligen komma igång=) Efter det åkte jag hem och städa och kollade på en underbar film med Sandra=) Blood Diamond... Jag kan inte fatta att jag inte sett den innnan. Så fantastisk och jag har tjatat om den hela veckan till alla jag känner=)


Tisdag: Tränade på lunchen med Angelica och slutade kl 15. Hur skönt som helst. Hela min avd bestående av mig Ann Jess och Angelica åkte hem till mig och hade avd-möte. God mat, vin och en film i utbildningssyfte vart det. Så mysigt!!

Onsdag: Jess sov hos mi g och vi gick upp jätte tidigt på onsdagen, åkte in till gymmet och körde ett pilatespass. Jag älskar att träna på morgonen.. Tycker man får så mycket energi av det! Hade sen Pmå-möte med Jess som gick sååå bra.. Känner mig verkligen peppad av henne! Efter jobbet åkte jag hem och så kom Frida över!!! Frida ska förhoppningsvis flytta in till mig.. Kommer bli grymt! Så vi käkade middag och hade det supertrevligt.

Torsdag: Jag och Jes var och spådde oss. Det var väldigt spännande.. Haha konstigt att de kan veta så mycket saker om en=) Hon sa mycket bra saker som absolut är värda att tänka på=) Sen efter jobbet åkte jag hem och träffade Pappa och vi pratade igenom hela Flyttsaken över en supergod middag på Greken.. Jag älskar verkligen grekisk mat!!





FREDAG: Är det idag och jag skulle ha tränat imorse men så blev det inte av olika anledningar som jag inte kunde påverka.. Ska idag hem till söta söta söta söta Emma och äta middag innan vi ska vidare hem till en kompis som fyllt år. Är så glad att vi börjat umgås.. Emma och jag kommer så bra överens, vi har så lika värderingar och kan verkligen ha otroligt intressanta diskussioner=) Det är något jag verkligen uppskattar!
Så ska till henne direkt efter jobbet.. Kommer bli såå trevlans=)

Och nu till insikten!
Man måste inte alltid komma bra överens med alla, man måste inte vara kompis med alla.. Man kan faktikt som pappa säger sätta sig på ett moln. Tänka lite på varför man stör sig på att människor beter sig som de gör och hur det faktiskt påverkar en. Och då dra slutsatsen att man faktiskt mår bättre av att skita i det.
I det stora hela handlar det ju om att man ska må bra i sig själv och vara stolt över hur man själv beter sig och är emot andra människor. Den inställningen är det nästan bäst att ha... Sen handlar det iof mycket om inställning och där kommer vi till mitt problem. Jag väljer att må dåligt och störa mig på hur andra människor väljer att bete sig istället för att bara strunta i det!! Jag tror jag måste jobba lite på det...

...

Sakta men säkert!



Börjar jag komma tillbaka och bli mitt vanliga jag igen..
Har haft så otroligt mycket att tänka på de senaste veckorna och därför har det fallit sig naturligt att jag inte har bloggat så mycket.
Har också varit på extremt dåligt humör mycket för att jag inte kunnat träna och varit sjuk. Vilket har gjort att många i min omgivning har fått lida en del, eftersom jag tagit ut det på dem.. Men som tur är har jag de finaste vännerna i världen som står ut med mig..

Sitter på jobbet nu.. Skickar en tanke till dig Ann.. <3

Ska ha support-aktivitet ikväll.. Åka Go-Cart haha stavas det så?? Käka middag och så men ska nog ta det ganska lungt. Det blir nog trevligt.. Skickar in lite bilder på det sen!! Kommer nog se fruktansvärt rolig ut i den där dräkten haha men det bjuder jag på!

...

Jag börjar få lite styrka tillbaka!

Tror jag i alla fall. Det känns som om någonting fyller mig från insidan.
Som ett tomt skal som fylls igen.
Känner inte att saker är jobbiga. De känns mer som utmaningar, och dessa kommer definitivt göra mig till en bättre människa. En människa som jag vill vara. Jag kommer bli starkare av det här det vet jag.
Sådana här jobbiga saker som måste fixas.
Gå till tandläkaren, gå till vanliga läkaren, försöka hitta en lägenhet som passar mig!! Bara massa massa stök. Det är ju jobbigt sånt här. Man ska boka tider, springa på visningar och för att inte tala om hur mycket det kostar att gå till tandläkaren.

Haha aja det är väl bara att ta itu med det, kommer kännas så bra när jag är klar!!!

...

Känns som jag sjunker!!!

AARgghhhhh!!! jag tycks aldrig komma ur den här svackan..
Hur mycket jag än försöker inbilla mig att jag mår bra så är det något som ligger där bak i tankarna och gnager..
Det gör så ont!!!!
Vill inte vara med..

Känns som att mörkret kommer över mig.
Det vill inte släppa taget!! Vad ska jag göra!?

Känner en ensamhet som inte går att beskriva.
En tomhet i mig själv.
Kan inte identifiera!
Kan ingenting göra!
Jag tappar mig själv!!
Jag faller, och inte ens jag själv finns där för att fånga upp mig!!

Hur ska någon annan då kunna hjälpa mig?!

Vad är det som händer egentligen????

Malin är tillbaka=)

Äntligen så är min sötnos tillbaka från Brasilien..
toksnygg som vanligt och brun som en pepparkaka!!! Och NEJ jag är verkligen inte bitter!! Haha
Hon hade köpt ett par jätte söta rosa flip-flops till mig, med brasiliens flagga på.. Hur söt är hon inte då!!??

Mycket roligare på jobbet nu när du är tillbaka min sötnos=)

Massa Love!!

...

Hur ska man göra för att inte såra någon!?




Det är en djungel därute.. Det finns böcker och filmer som ska hjälpa en med relationer. Både till vänner och pojkvänner/flickvänner. Men vad är egentligen rätt väg att gå?

Jag har alltid haft den principen att ärlighet varar längst och det vill jag fortfarande tro på, men det finns så mycket folk som spelar spel.. Med spel menar jag att man leker med andra människors kännslor och säger saker man egentligen inte menar. Det kan vara både bra och dåliga saker men jag tycker verkligen att man i största möjligaste mån ska försöka vara så ärlig som möjligt..

Nu ska jag inte vara den som är den. Jag vet att det inte alltid går att vara helt ärlig.. Ibland behövs det små vita lögner och drar man till med en för att slippa såra någon som man bryr sig om så tycker jag inte att det är något fel med det.. MEN saker kommer oftast fram i slutändan ändå och kommer det då från någon annan än dig så är ju risken ganska stor att det blir mer sårande än om du hade sagt som det var redan från början..

Man kan aldrig tvinga någon att tycka om en, och man ska verkligen inte försöka tvinga sig själv att älska någon som man inte älskar.. Eller försöka skjuta undan kännslor som man inte vill ha..

Man kan aldrig rå för hur man känner, det svåra är bara att försöka sätta ord på det.

Jag tror på ödet! Jag ska inte säga att jag aldrig har tvivlat på det för hur man än vänder och vrider på det så är det ju alltid jag själv som tar beslut som rör mig själv och min omgivning. Det gör man ju dagligen. Men hur vet man att man har tagit rätt beslut??? Det är ju de som är ödet eller hur.. Eller vah!? Nu vet jag inte riktigt vad jag pratar om men det är ju just det!!!

Nä nu ska jag sluta!! Jag tror aldrig man kan hitta helt rätt väg i den här djungeln.. Men man kan ju alltid göra ett tappert försök=)

...

Idag är det Fredag!!=)

Jag gillar Fredagar.. Det är den bästa dagen på hela veckan..
När man får planera helgen och allt roligt man ska göra!! Måste nog dock ta det lite lungt med alkoholen bara eftersom jag är lite halvrisig.. men man får juh se hur det går.
Har verkligen bara tagit det jättelungt både onsdag och igår så jag skulle kunna orka upp till jobbet.. Men eftersom jag har världens bästa jobb så är det inga problem...

Måste bli bättre på att lägga upp lite bilder ellervad säger ni!? Det är så tråkigt med inlägg utan bilder.. I will be better I promise..

Vill så gärna lägga ut lite från nyåret men har inte fått dem än.. Emma hade ju värsta monsterkameran så det finns en hel del vackra bilder på alla underbara människor som var med och förgyllde mitt nyår=)

Nä nu är det jobb som gäller för hela slanten.. Har massa att göra idag=)

...

I feel like shit!!

Varför kommer alltid förkylningar och skit när men som minst vill ha dem!!
Kan man inte bara må bra och få göra de man vill göra utan att man ska behöve ligga hemma och vara sjuk och missa massa kul.. Har hela helgen inbokad med festligheter, kan jag inte bara få ha kul???
Orka!!!!!!

Så nu sitter man här på jobbet och dör.. Haha man får väl helt enkelt försöka göra det bästa av situationen..
Det är ju trots allt bara en dag kvar och sen e det heeeeelg! I LOVE IT!!

...

Frustration!

Jag dööööööööööööör!!

...

Börjar arta sig=)


Den 8 December kom jag på att jag ska sluta äte godis chips och läsk.. Det har jag kämpat med i en månad imorgon och det är faktiskt inte så jobbigt som man tror.. Mest första veckan som man har lite abstinens..
Då vägde jag 67.1 (I Dont like)

Men imorse när jag ställde mig på vågen fick jag min belöning. 63.7 (I Like)
Nu är det bara 1.7 kilo kvar så har jag nått mitt mål.

62 är det absolut bästa nummret jag vet.. I alla fall på vågen..

Håll tummarna för mig nu=) Jag har två månader på mig så det ska jag väl klara=) Då har vi ett nyårslöfte som vi kan bocka i som avklarat.. Så ska man bara försöka hålla det till beachen 09 men det ska väl inte vara några problem=)

...

Mys mys och mera Myyyyys!!!



Jag och Emma i April när vi var i Norrtälje hela gänget!



Jag och Sötnosen igen i Lördags när va va på .. Vad hette stället nu igen???? Aja Jonas fyllde år i alla fall och jävla roligt hade vi=)



Igår hann jag med massa saker.. Borde jobba halvdag oftare!!
Idag har jag bara tagit det lungt. Kom runt sjöarna ett varv också så det känns bra=)
Emma ska komma hit snart och äta lite middag.. Det är så tråkigt att laga mat när man är själv så jag har börjat bjuda in massa folk till höger och vänster.. Det blir mycket roligare när man har någon att laga år.. Så igår va det Sandra som fick smaka på mina fantastiska matlagningskunskaper haha (tur att hon kom härifrån levande) och ikväll är det Emma som ska komma och mysa med mig...

Nä måste ta och mysa till det lite här hemma innan darlingen kommer=)

...

Ödet!

Hur ska man veta att de beslut man tar är rätt.
Jag tror verkligen på ödet men ibland får man juh lite ångest! Tar man verkligen rätt beslut..
Vad händer om jag väljer detta, så håller man på så fram och tillbaka..
Är det verkligen ödet när det är jag själv som bestämmer hur jag ska göra.. Klart det är.. För allt som sker sker av en anledning. Och det har tydligen ingenting med mina beslut att göra..
Ganska skönt att tänka så ändå måste jag erkänna.. Att allt löser sig för det gör det juh oftast..

...

Måndag morgon är aldrig en höjdare!

Men vad gör man... Känns konstigt det här.. Det känns som att jag varit ledig hur länge som helst så jobbar man en dag ledig två jobbar en och så är man ledig.. Skönt efter imorgon då börjar det på riktigt.. Fast frågan är om det verkligen kommmer kännas som en riktig vecka eftersom den börjar på en onsdag..

Va och kollade på en jättefin lägenhet igår som ligger inne i stan.
Man kan ju hoppas i alla fall. Det är tydligen jätte sällan byten går igenom och speciellt när det är tre stycken som ska byta. Men vi får se vi får se..

Det var riktigt jobbigt att gå upp imorse förstår inte riktigt varför, sov typ nio timmar men det kanske kan vara det också. Har verkligen haft det sjukt kul under julledigheten.. Först landet och sen bara massa fest.. Vi får juh se om nyårslöftena komer att hållas.. Måste börja med some serios saving.. Vill verkligen åka utomlands i sommar.. Men vi får väl se hur det blir med det..

...

Hysteriskt!!!

Jag som trodde att allt skulle vara lungt efter nyår.. Hahah där fick jag.
Fest every day and ILOVE IT!!

Har precis gjort mig iorning nu och ska dra med Emma hem till Peter och Jonas..
Jonas fyller nämligen 23 idag.. HIPP HIPP HURRA=)
Shit!! Jag repeterar i huvet att jag bara är 21 hundra gånger innan jag går....

Ska kolla på en lägenhet imorgon.. Håll tummarna nu..
Vill väldigt gärna ha den:P

Aja måste dra hoppas ni får en lika underbar kväll som jag kommer ha med mina älskade vänner=)

...

Hur kan man bättre...

Inviga det nya året än med en riktig hejdundrande utgång.
Har tyvärr glömt kameran hemma hos Emma efter nyåret men vafan får väl sno Lindas bilder imorgon..

Så mig och Linda hittar ni på Stureplan ikväll..
Kom och festa med oss=)

...

2008/2009

Jaha då var det dags då.. Sammanfattning av året som gått och vad man önskar ska hända året som kommer. Ska bli intressant och kolla i slutet av året vilka av målen man satt som man har uppnått..

2008
Jag böt jobb i början av 2008. Från att ha jobbat på dagis sitter jag nu i reception och stormtrivs. Älskar att träffa männsikor så det här är verkligen min grej. Skulle inte byta bort detta för allt i världen. Är så glad att jag har fått den här chansen. Jag har haft sådan tur att det är läskigt...

I samband med att jag började som receptionist träffade jag Angela. Angela och jag satt i receptionen tillsammans i tre månader innan hon slutade eftersom hon skulle till Australien. Angela är utan tvekan det bästa som hänt mig själsligt. Att hitta en vän som man verkligen känner att man står så nära som det går i vuxen ålder är få förunnat. Och ANgela är verkligen en av min absolut bästa vänner. Det är helt klart. Visst man kan ha bekanta och vänner. Men Riktiga VÄNNER som man verkligen vet alltid ställer upp i vått och torrt såna finns det inte många av.. Men jag har flera, jag är otroligt lyckligt lottad..

 Världens bästa Angela!<3

Jag var nere på min drömvikt 60 kg och jag är påväg dit igen. Det är bara trivselkilona som ska bort nu.. Jag trivs som det är nu också men man vill ju alltid vara på topp=)

Min älskade syster flyttade ifrån mig. Vi flyttade hemifrån tillsammans och bodde ihop i lite mer än ett år innan hon bestämmde sig för att flytta ner till sin pojkvän. De bor i Växjö.
Tror ingen riktigt har förstått hur mycket jag verkligen saknar henne, inte ens hon själv men jag kommer nog aldrig riktigt komma över att hon lämnade mig.. Känns som en del av mig fattas.. Men man kan inte hålla fast vid varandra hela livet heller även om man skulle vilj.. Är så otroligt glad att vi har världens bästa kontakt i alla fall.. Vi pratar varje dag och hon är verkligen min klippa.. Jag älskar dig syster...


Robert. Du var en sån stor del av mitt liv så länge, och du upptar fortfarande det mesta av mina tankar. Jag hoppas du förstår att det aldrig var min  mening att såra dig. Det är det som gör mig mest illa. Att jag vet att du är ledsen. Jag hoppas att vi någon gång kan bli vänner.. Du var ändå trots allt min bästa vän i 7 månade.. Jag undrar om jag kommer få uppleva att bli älskad så som du älskade mig igen!?!?

Jag började träna på Sats och hör och häpna jag tycker att det är roligt.. Jag som alltid varit så extremt lat och inte velat träna har verkligen hittat någon som jag tycker är jätte roligt. Och på Sats kan man verkligen variera sin träning. Det tycker jag är helt underbart..

Jag har lärt mig att vissa människor alltid kommer stå vid min sida no matter what!! Och har fått erfara att vissa människor inte är vad man tror att de är. Att det döljer sig saker under ytan som kanske alltid har funnits där men som man inte sett. Nu vet jag och det är jag glad för. Jag är glar att jag är vuxen nu och kan se saken ur eget perspektiv och inte beskydda dig för att du är den du är. Nu är du bara vem som helst för mig och ingenting annat...

2009
Vill jag..

Flytta. Håller på och letar för fullt nu..

Jag vill bli mer spontan och inte behöva planera allt in i minsta detalj.

Jag vill hälsa på Sissi i Norge och Emelie i Umeå.

Jag vill bli bättre på att berömma människor i min omgivning som gör bra saker.

Resa och se en ny stad.. Rom vore häftigt!

Berätta för mina nära och kära att jag älskar dem mer än jag gjort tidigare.

Vara mer noga och bättre på att hålla kontakt med mina vänner och visa mer hur ovärderliga de faktiskt är för mig.

Anta nya utmaningar och verkligen stå upp för hur bra jag är.

Nå min målvikt igen. och nej det är inte ett omöjligt mål.. Det är faktiskt bara 2 kg kvar.


Ska bli roligt att gå igenom dessa mål i slutet på året och se vilka man faktiskt har uppfyllt. Jag tycker inget av de jag satt upp som mål är speciellt omöjliga. Men det återstår att se..

Hur ser era nyårslöften ut om ni har några!!!

...


RSS 2.0